Job Description
Cook
H
Home
Jaipur, Rajasthan
Apply on WorkIndia.in
1 day ago
₹2T–₹4T a month
Full–time
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Home Cook Experience
More info about this Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Home will provide a salary in the range of 2000 INR to 4000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Home expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Home expects the candidate to have the following skills: Home cook experience.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Home expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Home expects the candidate to work for the following hours: 6pm to 8pm, Whole week
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Cook position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.