Job Description
More info about this Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Parathe wali gali will provide a salary in the range of 7000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Parathe wali gali expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Parathe wali gali expects the candidate to have the following skills: Coffee-tea-juice, North indian.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Parathe wali gali expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 20 circular road, 2nd bylane, near nabanna, infront of Lords Nursing home.
8. What are the timings of this job?
Ans. Parathe wali gali expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 4:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Cook position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in Howrah offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.