Job Description
More info about this Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SV Indian Restaurant will provide a salary in the range of 25000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SV Indian Restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SV Indian Restaurant expects the candidate to have the following skills: Non veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. SV Indian Restaurant expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No.1882/2, Hennur Main Road, Hennur Main Road, Bangalore - 560043 (Opposite Hennur Bus Depot).
8. What are the timings of this job?
Ans. SV Indian Restaurant expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Cook position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in Gonal offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.