Job Description
More info about this Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Juhi Chauhan will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Juhi Chauhan expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Juhi Chauhan expects the candidate to have the following skills: Home cook experience, Non veg, North indian, South indian, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: sector 17B, GUrgaon.
8. What are the timings of this job?
Ans. Juhi Chauhan expects the candidate to work for the following hours: 24 hours live in
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Cookk position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in Haryana offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.
