Job Description
Counter Sales
M
Mohini Spa Center
Greater Noida, Uttar Pradesh
Apply on WorkIndia.in
2 days ago₹17T–₹18T a monthFull–time
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.
More info about this Counter Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mohini Spa Center will provide a salary in the range of 17000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mohini Spa Center expects the desired candidate to have the following educational requirement Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mohini Spa Center does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Delhi,Greater Noida,201310.
8. What are the timings of this job?
Ans. Mohini Spa Center expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Counter Sales position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Greater noida up offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
