Job Description
More info about this Counter Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Platinum Store will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Platinum Store expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Platinum Store does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SHOP NO.3 THE ADDRESS BUILDING OPP RBK SCHOOL KANAKIA ROAD MIRA ROAD EAST PLATINUM STORE.
8. What are the timings of this job?
Ans. Platinum Store expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Counter Sales position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Mira Bhayandar offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
