Job Description
Rs. 10000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
M I Road
Working Hours :
10:00 AM - +:00 PM | Monday to Sunday
Additional Info
Managing Sales Function And Customers, Retail Counter Sales, Ladies Kurtis Sales Knowledge. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Apparel, Garment | Preferred Experience In : Clothes
More info about Counter Sales Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rama's will provide a salary in the range of 10000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rama's expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rama's expects the candidate to have the following skills: Apparel, Clothes, Garment.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Rama's expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ramas shop no 146-150,1st floor , saraogi mansion, bapu bazar, m I road, jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Rama's expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - +:00 PM | Monday to Sunday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Counter Sales position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
