Job Description
More info about this Counter Sales And Pos Billing Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raja Shop Inn will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Raja Shop Inn expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raja Shop Inn does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 43/22 Ramakrishnapuram 3rd Street West Mambalam Chennai-33 Location:https://goo.gl/maps/+E+Yqcbr3UqP5cpv5.
8. What are the timings of this job?
Ans. Raja Shop Inn expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - +:00 PM
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Counter Sales And Pos Billing position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Chennai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
