Job Description
More info about this Counter Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shri Bala Ji Traders will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shri Bala Ji Traders expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shri Bala Ji Traders expects the candidate to have the following skills: Home appliances.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Shri Bala Ji Traders expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 244/170 GA Yahiyaganj Lucknow.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shri Bala Ji Traders expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - +:00 PM | Monday to Sunday and Thursday off
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Counter Sales position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Lucknow offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
