Menu

Counter Sales

Location: Ulhasnagar, Maharashtra

Category: Counter Sales Jobs

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Preferred Experience In : Clothes

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Aradhana Department Store will provide a salary in the range of +000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Aradhana Department Store expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Aradhana Department Store expects the candidate to have the following skills: Clothes.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Aradhana Department Store expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Business Name Aradhana Department Store shop no 872 japani bazar ulhasnagar 421003.

8. What are the timings of this job?

Ans. Aradhana Department Store expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website