Menu

Counter Sales

Location: Vrindavan, Uttar Pradesh

Category: Housekeeping Jobs

Counter Sales On Ice - Cream Parlour (Preference For Underprivileged And Disabled Candidates). Food Chain

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Inaya's will provide a salary in the range of 11000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Inaya's expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Inaya's expects the candidate to have the following skills: Food chain.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near Prem Mandir.

8. What are the timings of this job?

Ans. Inaya's expects the candidate to work for the following hours: 1030 AM - 1030 PM | Monday to Sunday (With one weekly off

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website