Job Description
More info about this Counter Salesman Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Balaji Sweets & Snacks will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Balaji Sweets & Snacks expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Balaji Sweets & Snacks does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Balaji Sweets & Snacks expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop 25, Main Maruti Kunj Road, Bhondsi, Sohna Road, Gurgaon.
8. What are the timings of this job?
Ans. Balaji Sweets & Snacks expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Counter Salesman position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Atta offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
