Job Description
More info about this Counter Salesmanager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Milan Retails Lonavla will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Milan Retails Lonavla expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Milan Retails Lonavla expects the candidate to have the following skills: Apparel, Clothes, Electronics, Eye wear, Food chain, Footwear, Furniture, Garment, Home appliances, Jewellery, Medicine, Sweet.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: KARLA , lonavla , pune.
8. What are the timings of this job?
Ans. Milan Retails Lonavla expects the candidate to work for the following hours: Full Time...10am to 10pm
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Counter Salesmanager position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Navi Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
