Job Description
More info about this Crm Developer. Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ultra Pest Control Pvt Ltd will provide a salary in the range of 30000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ultra Pest Control Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ultra Pest Control Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Ultra Pest Control Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 404, Mint Commercial, Near Hyde Park,Pokharan road no. 2, Thane (w).
8. What are the timings of this job?
Ans. Ultra Pest Control Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 5:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Crm Developer position is now open for candidates interested in the Software Developer Jobs sector. This role in Thane offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Software Developer Jobs is a plus.
