Job Description
More info about this Customer Relationship Executive - T... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gracia Marketing Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gracia Marketing Solutions Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gracia Marketing Solutions Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: English, Inbound, International, Outbound, Sales.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Capital Mall second floor office no 204 NIBM Rd, KausarBaugh, Kondhwa Pune, Maharashtra 411048.
8. What are the timings of this job?
Ans. Gracia Marketing Solutions Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Customer Relationship Executive | T position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Pune offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
