Job Description
Customer Sales Representative
M
Money cloud finserv
Mumbai, Maharashtra
Apply
4 hours ago
₹+T–₹15T a month
Full–time
Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Sales, Domestic
More info about this Customer Sales Representative Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Money cloud finserv will provide a salary in the range of +000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Money cloud finserv expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Money cloud finserv expects the candidate to have the following skills: Domestic, Sales.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office 502 D, A wing, Sumit samarth Arcade, Building, Areay Road, Opp Goregaon west Railway station. Jain temple -Pin - 400064.
8. What are the timings of this job?
Ans. Money cloud finserv expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Customer Sales Representative position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
