Job Description
Rs. 15000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Narela
Working Hours :
+:00AM - 8:00PM | Monday to Saturday
Additional Info
Responsible For Collecting And Entring Data In Busy Or Excel. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel | Skills Needed : Computer
More info about Data Entry Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. skybound autoplast will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. skybound autoplast expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. skybound autoplast expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. skybound autoplast expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near Cpj college.
8. What are the timings of this job?
Ans. skybound autoplast expects the candidate to work for the following hours: +:00AM - 8:00PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Data Entry Operator position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
