Job Description
Rs. 20000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Munirka
Working Hours :
+:30 AM - 5:30 PM | Monday to FRIDAY
Additional Info
Hiring Going On Government Deartment For Data Entry Operaters In Delhi Location. Basic Excel, MS Word | Skills Needed : Email
More info about Data Entry Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ambitious Aviation Academy will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ambitious Aviation Academy expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ambitious Aviation Academy expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Email, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Naraina Ring Rd, near Indian Oil Petrol Pump, New Delhi, Delhi 110067.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ambitious Aviation Academy expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 5:30 PM | Monday to FRIDAY.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Data Entry Operator position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
