Job Description
More info about this Data Entry Operator - Typist Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Paddle Point BPO Pvt Ltd will provide a salary in the range of 8000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Paddle Point BPO Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Paddle Point BPO Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 303, Paddle Point Bpo Service Pvt Ltd,Sunrise Business Park, Road No 16,Kisan Nagar, Wagle Estate..
8. What are the timings of this job?
Ans. Paddle Point BPO Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Data Entry Operator | Typist position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in Thane offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
