Job Description
More info about this Data Entry Operator Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grow Exhibitions will provide a salary in the range of 6000 INR to 7000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Grow Exhibitions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grow Exhibitions expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Grow Exhibitions expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 101, Sairam CHS, Near Santnagar, Manvelpada Road, Virar east.
8. What are the timings of this job?
Ans. Grow Exhibitions expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Data Entry Operator position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in Virar offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
