Job Description
Day To Day Driver
M
Monitor facility management
Mumbai, Maharashtra
Apply
3 days ago
₹1T–₹1.1T a month
Full–time
Badli Drivers Ke Requirement Hai Ek Din Ka Rs. 800 Milega Tr Licence White Shirt Black Pant Black Shoes Clean Shave. Company
More info about this Day To Day Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Monitor facility management will provide a salary in the range of 1000 INR to 1100 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Monitor facility management expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Monitor facility management expects the candidate to have the following skills: Company.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: All over Mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Monitor facility management expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Day To Day Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
