Job Description
Delivery Boy
V
Vahan Technology
Adai, Maharashtra
Apply
20 hours ago
₹25T–₹30T a month
Full–time
Parcel Delivery Work. Should Have : Bike | License
More info about this Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vahan Technology will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vahan Technology expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vahan Technology expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai Maharashtra.
8. What are the timings of this job?
Ans. Vahan Technology expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Delivery Boy position is now open for candidates interested in the Delivery Boy Jobs sector. This role in Adai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Delivery Boy Jobs is a plus.
