Menu

Delivery Boy

Location: Dilhi , Dilhi

Category: Delivery Boy Jobs

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Work In Need will provide a salary in the range of 35000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Work In Need expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Work In Need expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector +1 faridabad.

8. What are the timings of this job?

Ans. Work In Need expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website