Delivery Boy
Salary Range :
Rs. 25000 - Rs. 28000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
New Palasia
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments.
More info about Delivery Boy Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Smart om solution will provide a salary in the range of 25000 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Smart om solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Smart om solution does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Indore madhya pradesh.
8. What are the timings of this job?
Ans. Smart om solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.