Menu

Delivery Boy

Location: Kalyaan, Maharashtra

Category: Delivery Boy Jobs

Delivery Of Medicines To Medical Shops, Bike And Licence Compulsory Area:- Kalyan West. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Karachi Medical Agency will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Karachi Medical Agency expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Karachi Medical Agency expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: KARACHI MEDICAL AGENCY 3RD Fl MENGHRAJ MANSION OPP GUJRATI GANDHI SCHOOL AHILYABAI CHOWK KALYAN west.

8. What are the timings of this job?

Ans. Karachi Medical Agency expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 8:00pm | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website