Menu

Delivery Executive

Location: Patna, Bihar

Category: Delivery Boy Jobs

Salary Range :

Rs. 30000 - Rs. 50000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Male only

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

Fresher

Location :

Fraser Road Area

Working Hours :

+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info

Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety. Should Have : Bike

More info about Delivery Executive Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. AFC CONSULTING will provide a salary in the range of 30000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. AFC CONSULTING expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. AFC CONSULTING expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: local area will be assigned..

8. What are the timings of this job?

Ans. AFC CONSULTING expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website