Menu

Delivery Executive

Location: Sohna, Haryana

Category: Delivery Boy Jobs

We Have Urgent Openings For Verification Executives For Banking Process Direct Company No Consultancy No Placement Office No Charges Apply. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Hi-Tek Syndicate will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Hi-Tek Syndicate expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Hi-Tek Syndicate expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: HI TEK SYNDICATE303,3rd floor sarine Sonia sadan tower vikaspuri near mother dairy new delhi 110018..

8. What are the timings of this job?

Ans. Hi-Tek Syndicate expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website