Delivery Manager
Responsible For Product Or Service Delivery, Checking Packaging And Maintaining Records Of Delivery. Skills Needed : Email
More info about this Delivery Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Radex enterprise will provide a salary in the range of 1000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Radex enterprise expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Radex enterprise expects the candidate to have the following skills: Email.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: AHMEDABAD (Ashram road)DTDC10 Mill officer Colony behind old RBI off times of india ashram road ahmedabad 38000+Meet sumitrefer Redex Enterprise tanvi rajput DTDC ( Thaltej )10 Water Tank Opp Anaganwadi behind allen institute near gurudwara thaltej sg highway ahmedabad 380060meet Dipak ambaliya Refer Redex Enterprise tanvi rajput..
8. What are the timings of this job?
Ans. Radex enterprise expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday