Job Description
Rs. 15000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Paschim Vihar
Working Hours :
10:00AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Seo Google Adds Website Making Meta Adds Graphics Design. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : SEO, Social Media
More info about Digital Marketer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Learning vibes will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Learning vibes expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Learning vibes expects the candidate to have the following skills: Seo, Social media.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Learning vibes expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Learning Vibe's A1/2 paschim vihar near peeraghari chowk metro pillar no. 266 new delhi 110063.
8. What are the timings of this job?
Ans. Learning vibes expects the candidate to work for the following hours: 10:00AM - 7:00 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Digital Marketer position is now open for candidates interested in the Digital Marketing Expert Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Digital Marketing Expert Jobs is a plus.
