Job Description
More info about this Digital Marketing Executiv Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Taxscan will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Taxscan expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Taxscan expects the candidate to have the following skills: Email marketing, Facebook admanager, Seo, Sms marketing, Social media.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Taxscan expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Tax scan , Hilite Mall, Kozhikode, Kerala -673004.
8. What are the timings of this job?
Ans. Taxscan expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Digital Marketing Executiv position is now open for candidates interested in the Digital Marketing Expert Jobs sector. This role in Kozhikode offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Digital Marketing Expert Jobs is a plus.
