District Operation Manager
Should Be Able To Operate Across Branches In The Assigned District. Should Be Able To Adhere To Sop And Make Sure Sop Has Been Executed At District Branches. Should Be Able To Work On Deadlines And Given Target Oriented Planning. Should Be Able To Communicate In Hierarchy Of The Company And Ensure No Hiccups In The Operations.
More info about this District Operation Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Safe Hands Diagnostics will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Safe Hands Diagnostics expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Safe Hands Diagnostics does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Across Odisha State.
8. What are the timings of this job?
Ans. Safe Hands Diagnostics expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday