Job Description
More info about this Document Collection Fresher Can A... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AIMS FIINANCE SOLUTIONS will provide a salary in the range of 14000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AIMS FIINANCE SOLUTIONS expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AIMS FIINANCE SOLUTIONS does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Aims finance solution .. near teen hath naka charai thane west.
8. What are the timings of this job?
Ans. AIMS FIINANCE SOLUTIONS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Document Collection Fresher Can A position is now open for candidates interested in the Fresher Jobs sector. This role in Badlapur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Fresher Jobs is a plus.
