Job Description
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Roma Italia - Customised Furniture & Car Seats will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Roma Italia - Customised Furniture & Car Seats expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Roma Italia - Customised Furniture & Car Seats does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Roma Italia - Customised Furniture & Car Seats expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Roma Italia
251/A, G floor, 1+th main road
Sector 2, HSR Layout,
Bangalore.
8. What are the timings of this job?
Ans. Roma Italia - Customised Furniture & Car Seats expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Bengaluru offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
