Job Description
G
Green Apple Academy
Budigere, Karnataka
Apply on WorkIndia.in
1+ hours ago
₹10T–₹11T a month
Full–time
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Bus, Private Car
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Green Apple Academy will provide a salary in the range of 10000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Green Apple Academy expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Green Apple Academy expects the candidate to have the following skills: Bus, Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Green Apple Academy expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: budigere, bagalur road, Bengaluru, Karnataka 56212+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Green Apple Academy expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Budigere offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
