Job Description
More info about this Driver Cum Office Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jeeva pet Hospital will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jeeva pet Hospital expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jeeva pet Hospital does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Jeeva pet Hospital expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jeeva pet hospital Jpnagar 1st phase.
8. What are the timings of this job?
Ans. Jeeva pet Hospital expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - +:00pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Driver Cum Office Boy position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Banglore offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
