Job Description
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Anandvan wellness centre will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Anandvan wellness centre expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Anandvan wellness centre expects the candidate to have the following skills: Company, Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Anandvan wellness centre expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 003,Vidula Bldg, Panchal Nagar, Nallasopara West, Next to St.George Church. Palghar - 4000+8.
8. What are the timings of this job?
Ans. Anandvan wellness centre expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in NalaSopara offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
