Job Description
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Arunachala Weaving Mills will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Arunachala Weaving Mills expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Arunachala Weaving Mills does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Arunachala Weaving Mills expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Neelambur,Coimbatore - 641062.
8. What are the timings of this job?
Ans. Arunachala Weaving Mills expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Neelambur, offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
