Menu

Driver

Location: New Delhi, Delhi

Category: Driver Jobs

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Private Car

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Jmd Management Solution will provide a salary in the range of 14000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Jmd Management Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Jmd Management Solution expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jmd management solution Gurgaon.

8. What are the timings of this job?

Ans. Jmd Management Solution expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website