Menu

Driver

Location: VasaiVasantnagar, Maharashtra

Category: Driver Jobs

Uber Me Car Drive Karke Mahine Ka 25000 - 30000/- Mouka Sath Me 6000/- Tak Extra Incentive.24 Hours Car Aapke Pass Rahegi.

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Everest Fleet will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Everest Fleet expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Everest Fleet does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai, India.

8. What are the timings of this job?

Ans. Everest Fleet expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Report this listing

Monthly Pay comparison

Everest Fleet

Local employers via Indeed

7.1T

16T

25T

₹8.3T–32T

Everest Fleet

AmbitionBox

3.6 - 37 reviews

Glassdoor

4.0 - 14 reviews

Indeed

4.8 - 4 reviews

everestfleet.com

More jobs at Everest Fleet

See web results for Everest Fleet

FeedbackLearn more

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website