Job Description
Driving Instructor
V
Vishnu Motor Driving School
Jaipur, Rajasthan
Apply on WorkIndia.in
1 day ago₹10T–₹15T a monthFull–time
Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Driving Instructor Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vishnu Motor Driving School will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vishnu Motor Driving School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vishnu Motor Driving School does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Vishnu Motor Driving School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 7/38, Jain Mohalla, Dada Gurudev Nagar, Sanganer, Jaipur, Rajasthan 302026.
8. What are the timings of this job?
Ans. Vishnu Motor Driving School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Driving Instructor position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
