Ecommerce Sales Executive
Candidate Should Be Handle Flipkart, Amazon Product Selling And Experience In Handling Gem Marketplace.
More info about this Ecommerce Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Thermoking will provide a salary in the range of 15000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Thermoking expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Thermoking does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A-24 Naraina industrial area phase 1.
8. What are the timings of this job?
Ans. Thermoking expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday