Menu

Ecommerce Sales Executive

Location: New Delhi, Delhi

Category: Counter Sales Jobs

Responsible For Managing Team, Training And Assigning Work, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. Corporate Tie Ups | Preferred Experience In : Promotion

More info about this Ecommerce Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Ceylonmine Pvt Ltd . will provide a salary in the range of 10000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Ceylonmine Pvt Ltd . expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Ceylonmine Pvt Ltd . expects the candidate to have the following skills: Corporate tie ups, Promotion.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: CEYLONEMINE CO. 10/35+1 vishnu mandir marg karol bagh new delhi110005.

8. What are the timings of this job?

Ans. Ceylonmine Pvt Ltd . expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website