Electrician
Installs And Repairs Electrical Wiring, Systems, And Fixtures In Buildings. Installs Conduits And Pipes To House Electrical Wires And Cables. Skills Needed : Electrician
More info about this Electrician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Param Controls will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Param Controls expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Param Controls expects the candidate to have the following skills: Electrician.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No. D, 117, Ambad, MIDC, MIDC Ambad, Nashik, Maharashtra 431603.
8. What are the timings of this job?
Ans. Param Controls expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday