Menu

Electrician

Location: Yavatmal, Maharashtra

Category: Technician Jobs

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Skills Needed : Electrician

More info about this Electrician Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. PERFECT ENGINEERS will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. PERFECT ENGINEERS expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. PERFECT ENGINEERS expects the candidate to have the following skills: Electrician.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: FIRST FLOOR, F-+, DREAMS THE MALL, L B SMARG,NEAR BHANDUP RAILWAY STATION, BHANDUPWEST, Mumbai City, Maharashtra, 533468.

8. What are the timings of this job?

Ans. PERFECT ENGINEERS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website