Job Description
More info about this Electronics Technician (Iti) Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Techno Instrumentation India Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Techno Instrumentation India Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Techno Instrumentation India Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: M/s Techno Instrumentation India Pvt. Ltd., Plot No. 67, street No. 1B, Friends Colony Industrial Area, G. T. Road Shahdra, Delhi-NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Techno Instrumentation India Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Electronics Technician |Iti position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.
