English Faculty
Must Have Appeared For Banking/Railway Exams- At Least Cleared The First Stage Of Above Mentioned Exams- Experience Of Teaching Varc To Mba-Cat Students Will Be A Plus Point.- Teaching Experience -1 Year ( Desirable).
More info about this English Faculty Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. THE PRAYAS INDIA will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. THE PRAYAS INDIA expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. THE PRAYAS INDIA does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 5th floor, thakur niwas,thane west.
8. What are the timings of this job?
Ans. THE PRAYAS INDIA expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday