Job Description
More info about this English Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shatabdi English Medium School will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shatabdi English Medium School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shatabdi English Medium School expects the candidate to have the following skills: English.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sinner-Ghoti Highway,Via Deolali Camp & Bhagur Road ,Prashant Gardern, Near Shatabdi Engineering College,At Post Agazkhind,Tal-Sinner, Nashik, Maharashtra 422112.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shatabdi English Medium School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The English Teacher position is now open for candidates interested in the Education Jobs sector. This role in Sinnar offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Education Jobs is a plus.
