Job Description
More info about this Executive Assistant - Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Oscorp Bright Career India will provide a salary in the range of 10000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Oscorp Bright Career India expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Oscorp Bright Career India does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: House no -06 , 60feet _
Airport Rd, Indore, Madhya Pradesh 452006.
8. What are the timings of this job?
Ans. Oscorp Bright Career India expects the candidate to work for the following hours: 8.00 am - 5.00pm | Monday to Sunday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Executive Assistant | Back Office position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in Indore offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
