Menu

Executive Hr

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Human Resource (HR) Jobs

Salary Range :

Rs. 10000 - Rs. 13000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

12th Pass

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Both male and female can apply

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

Fresher

Location :

Ajmer Road

Working Hours :

+:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info

Employees Ki Recruitment, Pf Aur Salary Handle Karna Hai Aur Computer Pe Kaam Karna Hoga.

More info about Executive Hr Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Ar Associates will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Ar Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Ar Associates does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dcm near shayam nagar.

8. What are the timings of this job?

Ans. Ar Associates expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday.

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website