Job Description
More info about this Fabricator Fitter Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Stainless Steel Railing will provide a salary in the range of 20000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Stainless Steel Railing expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Stainless Steel Railing does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Stainless Steel Railing expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Manmohan residency, Shop No. G-5 Dhavali Bypass Road Queula Ponda, Ponda, Goa 246425.
8. What are the timings of this job?
Ans. Stainless Steel Railing expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Fabricator Fitter position is now open for candidates interested in the Database Administrator sector. This role in Ponda offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Database Administrator is a plus.
